Long time no see...

Jeg vet at mange har vært innom og sett etter nytt her de siste 2,5 mnd...kremt...det var tidsklemma som holdt meg i sitt jerngrep... Jeg er en ganske god multitasker, men av og til må noe bare forsvinne ut sidelinja... Jeg blogger fra mobilen...aldri gjort det før, men det er visst ganske greit??

I stua på Julibakken blir det akkurat nå lest i flere bøker samtidig, inkludert en bok om meditasjon...ikke enkelt med morroshow på TV, en radio som surrer på kjøkkenet og en snart tenåring som er på dataspill OG Skype ...joda, vi multitasker i stor stil...men i boka om meditasjon blir man oppfordret til å meditere i stillhet over en rosin... I MITT NESTE LIV.

Et lite innblikk i livet på Julibakken akkurat nå, jeg tenkte egentlig å tipse om at vi finnes på Instagram under samme navn...Julibakken.

Fortsatt god kveld i stuene!


Husfrua

2 kommentarer

Min oldemors hus

28.04.2013 kl.17:52

Hyggelig å høre fra deg igjen. Kjenner godt til klemma som fører til pause. Sånn er det bare, det må vel være greit? (",)

julibakken

28.04.2013 kl.22:15

Min oldemors hus: Takk for besøk! Jeg har vært innom hos deg, også, men får ikke til å legge inn kommentar for tida...

L.

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

47, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 12-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits