Mødre passer alltid på alle andre enn seg selv...Jeg så denne headingen på TV-skjermen i dag...på morsdag. Jeg ble nesten litt på gråten...kjente liksom en klump i halsen og litt press bak øyelokkene. Noen har skjønt det. Det er slik mange mødre er.

 

Jeg har en mamma med STORT hjerte...hun tenker på oss "ungene" hele tiden...selvom vi er voksne og greier oss selv...mammahjertet krymper liksom ikke med årene, det blir heller større, og rommer barnebarna, også...og ektefellene våre og våre nærmeste venner...


Jeg rakk ikke å få sendt blomster til morsdagen i år, men mamma forstår...i morgen skal jeg sende noe fint i posten, og det holder, sier hun...så det skal jeg iallefall rekke i morgen! 

Takk, mamma...du passer på oss selvom vi er langt unna!

 

Fortsatt GOD SØNDAG til mammaer og andre!

 

 

Husfrua

 5 kommentarer

ewymarie

10.02.2013 kl.19:59

Så bra skrevet :) Hva skulle man gjort uten snille mødre :)

julibakken

10.02.2013 kl.20:20

ewymarie: takk, nei si det...

Maria

11.02.2013 kl.18:06

Bedre sent enn aldri, får være mottoet. (",)

julibakken

15.02.2013 kl.22:02

Maria: Javisst :)

seestheday

03.03.2013 kl.22:38

:-D Takk for kommentar på sida mi!!!! klemmer tilbake til flotte Julibakken :-)

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

47, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 12-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits