Home sweet home

 

Det er litt stilt fra Julibakken for tida...smetter bare inn for å gi et "livstegn"...vi har det bra, men har hatt noen travle uker. Husfrua greide å ødelegge ei kameralinse, også, under bloggfotografering på seinsommeren...sliter litt med andre kamera...disse bildene er tatt med iPhone, men jeg blir ikke helt fortrolig med det. Vi får se om det blir en bedre løsning etterhvert...

 

Jeg liker høsten...vi har fått kjøpe et "lass" med vedkapp rimelig, og fyrer i våte og kalde kvelder...ubetalelig "goodfeel"!

 

Kruset fra Søstrene Grene er minne om den fine turen vi hadde i Norden i midten av august...utenfor Strömstad ligger det gedigne shoppingsenteret Nordby, og der fant jeg Søstrene Grene, og gikk (litt) amok...det er jo så hyggelige priser, og så mye spennende varer! 

 

For so long - live simple!

 

 

Husfrua

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 12-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits