Sommer hjemme

 

Jeg har vært lite på bloggen denne sommeren, tanker om ulike innlegg har svirret i hodet, men de har ikke funnet veien til tastaturet og nettet...ser at det uansett er mange innom hos meg, og da tenker jeg at: du verden, så trofaste lesere!! Tusen takk!

Jeg har faktisk 2-årsdag med julibakken.blogg.no i dag, 1.august - hipp hipp hipp!!!

De 3 siste ukene har vi vært hjemme på Julibakken, husbonden og frua har jobbet, og junior eller "elvis" som har rukket å bli 12 år, ferierer bare! (Da blir det kanskje "tolvis" heretter...)

Tenkte å legge ut et "ras" av bilder som viser glimt av sommer hjemme i dag...vi har masser av feriebilder, men det blir en annen type bilder enn jeg pleier å legge ut på blogg...litt privatliv må man ha :)

Det øverste bildet er tatt av husbonden, og jeg forelsket meg i det med det samme...bildet av det store lønnetreet øverst på tunet vårt med valmuene under gir meg en slik  god "hjemmefølelse"...det er også litt stilig at vi bor på en høyde med et lønnetre, siden mitt pikenavn er Lønhøiden(!).

 Her er utekjøkkenet vårt, og det er i flittig bruk, også en stund utover høsten....veldig enkelt gjort, bygd opp av murstein. Hamburgere grillet på rist her er max godt!

 
Ett hus til fuglene lagd av "tolvis", og ett av morfaren (som vi mistet på disse tider for 7 år siden)...tenker ofte på han, særlig når vi tar båten og drar ut og fisker...

 Dette bordet med dreide bein lagde også morfar til oss, det står på terrassen nå og er slitt av vær og vind, men det var det første kjøkkenbordet vårt...

 Vi har noen små og større benker rundt omkring huset, særlig kattene setter pris på det, men det er også godt for mennesker når sola skinner...

 Det lille "hjørnebordet" til venstre er en gammel vedkasse som sto i kjelleren da vi kjøpte huset...jeg snudde den på hodet og malte den grønn som benken (og detaljer på huset) denne våren...

 


 

Denne kassa med hjul ble malt hvit, (den fikk jeg gratis) og med en plastsekk inni, egner den seg til oppbevaring av uteputer og pledd...

 Det blir ingen sommer uten blomstene...både ville og hageblomster er kjærkomne hos oss...

 

 

Disse stemorene kom igjen på tredje året i en kasse ved hushjørnet...sommerfryd!

 
Keiserkronene fra østlandet lever virkelig opp til navnet sitt i husveggen...nå er jeg litt usikker på om det er "ekte" keiserkroner, hvis noen har et annet navn, så si ifra!

 
Mennesker og dyr liker seg ute på Julibakken om sommeren...etter grilling i ettermiddag sov jeg og de to kattene lenge ute...Cindy (her) i gresset, Felix oppå det gamle kjøkkenbordet, og husfrua selv i en gammel lenestol på terrassen...legg lyden av måkeskrik, veps og fluer på trygg avstand og småbåter på sjøen til bildene, og du kan kanskje fornemme litt av sommeren vår hjemme:)

 

Fiiiin sommer fortsatt til alle lesere,

 

Husfrua & co.

 


12 kommentarer

julibakken

01.08.2012 kl.22:27

Ser at noen bilder "kommer og går" her...dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det.

L.

passion4lifeandtravel

01.08.2012 kl.23:28

Så koselig innlegg med vakre sommerbilder......og ikke minst: Gratulerer med to års dagen for den fine bloggen din :-)

M

01.08.2012 kl.23:53

Julibakken er jo skapt for sommer, det ser man! Og lønnetre-bildet var MEGET bra. (",)

funderier

02.08.2012 kl.10:31

Flotte bilder fra ditt nærmiljø som du lar oss ta del i. Bilder av gjenstander og natur synes jeg kan være vel så interessante som "selvprotretter" som jeg selv av og til er tilbøyelig til å sette inn. Ha en fin dag.

cathrine

02.08.2012 kl.18:28

hei!

Tusen takk for veldig koselig kommentar:)

Herlige sommerbilder du deler med oss! DIGGER utekjøkkenet og den grønne benken!

Sommeren er fantastisk!

Ha en finfin kveld:)

klem Cathrine

Victoria Håkonsholm

04.08.2012 kl.08:00

Gratulerer med 2års dagen din ;)

Kjempe flotte bilder!

julibakken

04.08.2012 kl.09:24

M: will let him know :)

julibakken

04.08.2012 kl.09:26

funderier: en blanding av type innlegg er bra :) Alltid en avveining hvor "privat" man skal bli, syns jeg...takk for besøk! :)

julibakken

04.08.2012 kl.09:27

cathrine: Så bra! God utenlandstur til deg!

julibakken

04.08.2012 kl.09:33

Victoria Håkonsholm: Tusen takk :)

Anne-Mari

04.08.2012 kl.20:34

Gratulerer med to års blogging ! Eg starta i august for 1 år sidan og eri under opplæring enno ;)

Nydeleg bilde på høyden...

Ellers kjekt å sjå alle fine tinga dokke har samla på. Herleg !!

God helg vidare.

Klem frå Anne-Mari

julibakken

04.08.2012 kl.21:09

Anne-Mari: takk for det og god helg tilbake! :)

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 12-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits