Chips, nøtter, puter og FERIE!!!

 

 

 Ferien er rett for døra...det blir muligens litt stille på bloggen framover. Vi ser fram imot sol og varme dager på en ferieøy vi kjenner fra sist sommer...vi har aldri reist tilbake til samme sted i "syden" før, men vi gjør det nå. Vi vet hva vi kan forvente oss, og gleden over gjenkjennelse og "å komme tilbake" er også fin...Men vi skal også være sammen med familie og nyte sommeren i Norge...håper vi får en ny tur til Ritamäki på Finnskogen en fin solskinnsdag. Her er vi sammen med onkel Roy i 2010. Stjernestund!

Jeg har en fridag før nattevaktshelg i dag...sitter og følger litt med på rettssaken fra Oslo Tinghus, og tenker at ORD og måten vi bruker dem på er så viktig. Ord og begrep blir forklart og diskutert og vurdert, og det er uhyre viktig å forstå og bli forstått rett. Jeg er fasinert av ordenes virkning og makt...

Jeg har et stort behov for å sette ord på tanker og følelser, og bloggen er viktig i så måte. Selvom ingen hadde lest det jeg skriver, ville den vært viktig for meg. Men det er selvsagt flott å kunne dele tanker med andre, og jeg setter stor pris på trofaste lesere!

Vil tipse om noen andre fine blogger som jeg har mye glede av, jeg viser også til mine "Lenker" på høyre side hvis du går inn fra hovedsida til Julibakken...enkelt å klikke seg inn på de forskjellige bloggene jeg følger der :) Jeg har for tida stor glede av Carola mama, hvor hun skriver fritt og friskt om livet som mamma og artist. Underholdende! Jeg er også ofte innom Amelie 78, som skriver så fint om å være mamma både for en gutt på jorda, ei jente i himmelen og et barn i magen...hun legger mye tid og tanker i blogginnleggene sine, og det blir spennende å følge henne fram mot ny fødsel seinere i sommer. En helt ny blogg jeg oppdaget denne uka handler mer om interiør, er egentlig finsk, men med engelsk oversettelse og heter Weekday Carnival.

 

Husbonden har ferie fra i ettermiddag, hurra for det (!), guten og jeg må holde ut noen få dager (og netter) til, men ikke mange!

 

 

Ønsker DEG en vakker sommer!

 

 

Husfrua

 

 


4 kommentarer

Anne-Mari Kaldhol

17.06.2012 kl.22:05

Som alltid, eit nydeleg innlegg hos deg :)

Ynskjer deg god sommar og herleg ferie !

Klem frå Anne-Mari

Ann-Sofi

18.06.2012 kl.10:01

Tusen takk for at du deler tankar og følelsar. Du skriv ærleg og ekte, og eg set pris på eit innblikk i kvardagen og refleksjonane dine. God ferie Line:)

julibakken

19.06.2012 kl.20:37

Anne-Mari: takk og takk :)

julibakken

19.06.2012 kl.20:37

Ann-Sofi: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits