"Sorgen og gleden de vandre tilhope..."HELG! Så deilig , især når sola skinner! 

Jeg våknet tidlig, det er også fint - jeg liker stillheten i huset - det er altfor lite stillhet rundt oss i hverdagen. I dag tenker jeg spesielt på den nydelige kollegaen min som kjemper mot kreft...og det ser ut som den skal vinne. Det kjennes så urettferdig, hva er meningen? Det er ingen mening, det er bare LIVET sin skyggeside. Skjønne H kom med en hel flaske hjemmelaget hyllebærsaft til meg...det skrev jeg om her. Jeg kommer aldri til å glemme det strålende smilet hennes. Å måtte dø i sin beste alder en slik vakker sommerdag er hinsides all fornuft...for meg. Tenker mye på hennes nærmeste nå.

Heldigvis har livet også en solside, og jeg blir så full av energi når sola skinner og varmer inn i stua...jeg skal snart ut, og det kan hende det ikke er "sydenvarme", men det er iallefall SOL! Husbonden hadde et fint ord for det: "visuell sommer" - sola skinner, alt ser sommerlig ut, men det kjennes ikke som sommer...

Det er mye jeg skulle gjort i dag, men jeg kjenner at kroppen trenger hvile. Jeg har et problem med ryggraden som gjør at jeg må bremse litt innimellom. Jeg har lyst til så mye, men sommeren for 2 år siden fikk jeg meg en "bråstopp" - ryggen ville ikke samarbeide, og jeg greide ikke reise meg opp eller gå uten hjelp med det samme...jeg måtte skifte jobb, men er SÅ glad for at jeg kan jobbe i nesten 90% igjen nå. 

 

 

Ønsker alle trofaste lesere en fin sommerdag!

Ferien nærmer seg raskt for oss på Julibakken, og det skal bli godt!

 

 

Husfrua


 


6 kommentarer

Josefine

09.06.2012 kl.11:30

Fryktelig trist med H... Kjem til å savne det smilande vesenet hennar i koret.

Louis diktaren

09.06.2012 kl.11:50

Fint skreve, ha ein fin dag :)

Anne-Mari Kaldhol

09.06.2012 kl.17:51

Så fint du skriv.

Og, pass på ryggen din, det er berre du som kjenner det

og må seie stopp :)

God helg til deg og dine !

Klem frå Anne-Mari

Elisabeth

09.06.2012 kl.19:42

Åhh.... kor fint å lese, Line!! Sat saman med mamma når eg las... og fortalte henne at du hadde skrive på bloggen din at ho hadde fått hylleblomstsaft med henne... ho smilte så tappert kjære mammaen miiin... Og,ja... det her er heilt utan fornuft og totalt utan meining... Å sjå henne verte oppeten av krefta er det tøffaste eg har opplevd....

Takk for god omtanke kjære deg... og nyyyyyt fineversdagane... EIN MÅ HUGSE Å LEVE MEDAN EIN KAN!!!

Klem

julibakken

09.06.2012 kl.22:15

Elisabeth: Takk, nå kom tårene her...

julibakken

13.06.2012 kl.23:09

H forlot oss i dag...

Hvil i fred, vi møtes igjen!

Line

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits