Kongelig besøk og ny mammablogg....

Vår lille "by" ytterst i havgapet, der storhavet møter land, hadde storfint besøk i dag...og det var stas...stor stas! De kom, var seg selv, og det holdt...de er jo så "vanlige", likevel så kongelige! Prinsesse Ingrid Alexandra var med mamma og pappa på jobb, fordi lærerne på hennes skole var ute i streik...som mange andre barn i dag.


Det er mange mye finere bilder å finne fra besøket i Herøy, men dette tok jeg selv fra "orkesterplass" i koret som sang "Herøysangen" da de ankom...men de var mer opptatt av å hilse på alle barna enn å høre på oss voksne som sang...så bra!!! De brukte også mye tid på å snakke med ei ung jente i rullestol (helt utenom programmet, tror jeg). Jeg syns de viser så mye engasjement og ekte hjertevarme, kronprinsparet vårt. Jeg måtte bare få det sagt!

 

I dag oppdaget jeg også en ny blogg jeg vil følge...noen har kanskje fått med seg at den svenske artisten Carola har adoptert ei jente på 3 år fra Sør-Afrika. Man kan si mye om Carola, men i denne bloggen skriver hun direkte fra hjertet, og det fenger. Jeg legger ut lenke her, hvis flere er interessert, enten i henne eller i adopsjon generelt, Carola mama

 Nydelig vær hos oss i dag, til glede for både kongelige og andre...

 

 

Ønsker god pinsehelg fra Julibakken

 

 

Husfrua

 

 

5 kommentarer

julibakken

26.05.2012 kl.07:42

Det heter selvsagt "Herøysongen", den er skrevet av Martin Emhjellen. Nydelig tekst!

M

28.05.2012 kl.19:10

Så trivelig med storfint besøk en gang i blant, fint dere vare heldige med været! (",)

julibakken

28.05.2012 kl.19:56

M: Javisst :)

Anne-Mari Kaldhol

30.05.2012 kl.10:22

Vellukka besøk av flotte gjestar.

Einige med deg at det er flott dei prioriterar borna :)

Gode siste dagar av mai ;)

julibakken

31.05.2012 kl.21:28

Anne-Mari: :)

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits