Gutteaktig sjarm

Gutten i huset begynner å bli stor...snart 12 år. Rommet hans har forandret seg med årene, og det som var kult da han var 5 og 6, er ikke så populært lenger. Han likner nok litt på mora, og er opptatt av farger og stil. Denne uka fikk jeg lyst til å freshe opp garderobehyllene på rommet hans med noen nye forheng. Vi var enige om at de gamle hadde hengt der veeeldig lenge. (De er i samme stoff som puta på bildet nederst.) Nå er ikke jeg noen syerske, akkurat, men jeg visste hva jeg ville ha...noe som henger med litt tyngde foran hyllene, og som det ikke skinner igjennom. Jeg kikket på en masse gardiner på KID, men fant ingenting som passet...helt til jeg stoppet ved kassa med fleecepledd og "silkekanter". De så jeg plutselig for meg som hylleforheng! Jeg kjøpte i 2 forskjellige farger, ett gråbeige og ett svart. Det er godt hold i dette fleecestoffet, og med klyper på skinne henger de ganske fint...


 
For en stund siden ville gutten også ha seg en skikkelig kontorstol på rommet, og denne fikk vi til en grei pris på JYSK. Det er både hjul, svingfunksjon og gasslift på den. 

 

 

Gutten var så veslevoksen og fornuftig i dag, da vi våknet opp til snø og sur vind; "jammen vi har jo et hus å være inne i!" 

Jada, det er sant, og det finnes også verre ting enn snø i slutten av april. Da jeg kom meg over sjokket, ble det både rydding, litt vask og en bedre biff i heimen.

 

Livet er ikke det verste vi har...

 

Husfrua slapper av i sofaen, og ønsker GOD HELG!

 

 

Vince Gill: Go Rest High On That Mountain

 


4 kommentarer

29.04.2012 kl.16:33

Godt fineveret kom idag.

God løysing på forheng for klesskapet.

Takk for tipset.

God søndag vidare !

klem frå Anne-Mari

julibakken

29.04.2012 kl.20:49

Deilig dag i dag, sol, sol, sol og sykkeltur!

L.

M

29.04.2012 kl.22:32

Man trenger ikke å kunne sy så lenge man er kreativ. Selv syr jeg rett som det er, men jeg tviler på at det følger Norsk Standard så mye av det jeg produserer. Det viktigste er at det blir bra! Sånn som dette. (",)

julibakken

29.04.2012 kl.22:47

M: Tusen takk :)))

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits