Rosa, Sommer og PicMonkey Bilderedigeringsprogrammet Picnik stengte for noen dager siden, men jeg var glad for å finne et godt alternativ - PicMonkey. Det er gratis, du trenger ikke registrere deg og det er enkelt i bruk. Foreløpig er det et bra alternativ for meg, iallefall. 

 

Jeg ble også så lykkelig over å oppdage at ROSA er en høyaktuell interiørfarge i vår....jeg var innom KID før helgen, og der var det duse rosatoner i lange baner. SÅ romantisk! 

Men jeg liker egentlig de fleste farger...jeg liker FARGER. Jeg er lei av at alt skal være hvitt og lyst og kaldt. I mitt hus er det farger overalt.

 

SÅ er jeg glad for at sommeren er på vei! Enda en "solig" dag i dag, og temperaturen stiger!

 

GOD NY UKE TIL ALLE!

 

 

 

Husfrua

 

 


7 kommentarer

ewymarie

23.04.2012 kl.10:13

Herlige og inspirerende bilder.

Jeg og ble fortvilet når de stengte Picnik. Men så oppdaget jeg at de har oppgradert Picasa med masse av det det gamle programmet hadde, så da ble det ikke forskjell allikevel :)

julibakken

23.04.2012 kl.10:45

ewymarie: Ja, jeg er klar over Picasa 3, men jeg blir litt stresset av at de automatisk laster inn hele bildearkivet på maskinen. Det er jo ikke ALLE bilder man har tenkt å redigere :) Takk for besøk! Herlige bilder hos deg, også! Ha en fin dag!

ewymarie

23.04.2012 kl.11:00

Åh ? Det skjer ikke hos meg? Jeg legger de bildene jeg vil inn i datan, så kan jeg velge ett og ett bilde som jeg redigerer i Picasa. Men vet ikke om jeg har versjon 3-mannen som har ordnet det : )

23.04.2012 kl.11:38

Herlege bilder, og nydelege fargar...

Og eg som akkurat no held på å få lys stove... Er SÅ lei av trepanel !!

Syns det blir lett og lyst :)

Når det gjeld bilderedigering har eg same erfaring med Picasa, får inn ei drøss bilder og blir heilt forvirra.

Kanskje eg skal prøve det nye du skriv om.

Ha ein flott dag i fineveret !

julibakken

23.04.2012 kl.11:45

Anonym: Men lyse paneler er jo myyye finere enn naturfargete. Med lyst har man jo også mulighet til å variere tilbehøret. Jeg har også noen lyse paneler (og tømmervegger), men mye farger til! (Har på følelsen jeg kjenner deg, men det sto ikke noe navn eller tegn :)

M

23.04.2012 kl.11:46

Kos deg med rosa og glimt av sommer. Her er det mer snakk om glimt av vår, men det er fint det også! (",)(",)

Anne-Mari Kaldhol

23.04.2012 kl.20:39

Haha, kom ikkje namnet mitt fram ???

Nei PCen har vore litt vrang, men håpe den er OK no.

Det er Anne-Mari ja ;)

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits