En god kunde

 

I dag skulle jeg ta en "viktig telefon" og melde meg ut av en bokklubb - ikke fordi jeg ikke liker bokklubben eller bøkene der, men JEG HUSKER IKKE PÅ Å AVBESTILLE I TIDE! Jeg har returnert  x antall bøker uåpnet over flere år....(noen lærer aldri)!

Så tar jeg på meg et søtt smil og en hyggelig stemme, og slår nummeret. Jeg treffer en like hyggelig stemme i den andre enden. Jeg forteller fort at jeg tenker å melde meg ut, og mannen i den andre enden spør fort hvorfor? "Jeg glemmer å avbestille", sier jeg. Mannen humrer, og så spør han om han kan få gi meg en gave..."Eh"...jeg er på defensiven. Så forteller han meg at jeg er en veldig god kunde (eh...vel), de har jo mange sendinger til meg (ja,men har han oversikt over alt jeg har sendt tilbake?)! Det er altså ikke måte på for en god kunde jeg er! 

Mannen tilbyr meg der og da * en gave (som jeg får lov å velge selv!) *en pause i medlemskapet *returlapp til den siste boka jeg har glemt å avbestille(!), OG JEG ER SOLGT!

Men det å være en god kunde satte jeg virkelig pris på - merkelig, men det er kjekt å være god på noe! Jeg fikk litt bedre selvtillit som bokklubbkunde!

 

 

 Så er jeg fortsatt medlem, da, men med noen måneders pause, og jeg kan glede meg til en fin gave i posten uten å betale noe. (Hm...er det flere abonnement jeg kan prøve å si opp, tro? Det kan tydeligvis være lurt.)

 

Jeg vet jo at den som tjener på dette i lengden ikke er meg...men skitt au...det er lov å la seg friste!?

 

Bildene knipset jeg på Julibakken i dag...bare temperaturen stiger nå, så blir det sommer! Junior og jeg har grillet smørbrød på grua, og katten Felix har sovet på marka leeenge. Det er fuglesang og sol!

 

 


 

Husfrua

 

 

10 kommentarer

funderier

18.04.2012 kl.17:49

Jeg sar at katta har plsert seg strategisk under fuglematen, haha.

Anne-Mari

18.04.2012 kl.17:56

Herleg innlegg :)

Same nøda med alle forstår eg, ikkje alltid så lett å hugse avbestillinga...

Eg har heldt Hytteliv nokre år, seier opp kvart år. Så får eg kjempegode tilbod og halve prisen å betale, ....

Rart at ikkje abbonentane kan få same prisen som lokkeprisen til nye..

Pusen har verkeleg plassert seg ser eg.

Herleg ute, iallfall der vinden ikkje tek. Sola varmar faktisk ☼

Ha ein fin dag vidare !

Torill H

18.04.2012 kl.18:08

Han flirte nok godt i skjegget etter at du la på, tenkjer eg.. Men, men, dei skal jo leve dei som driv bokklubbane også:-))

julibakken

18.04.2012 kl.18:56

funderier: Du så det, ja...:)

julibakken

18.04.2012 kl.19:00

Anne-Mari: Takkogtakk! Ja, vi er virkelig ettertraktet når vi truer med å trekke oss...:)

julibakken

18.04.2012 kl.19:01

Torill H: Kanskje var det vinn-vinn...takk for titten!

Kari L. Durhack

18.04.2012 kl.20:54

:)" been there, done that" :)

....koselige bilder, som alltid!

M

18.04.2012 kl.22:03

Det var en ny vri fra bokklubbene, kanskje jeg også skal vurdere å melde meg ut. (",) Takk for tips angående nettbutikk for gamle bygningsdeler. Fant dessverre ikke de aktuelle dørvriderne, men derimot annet som det kan være behov for på et senere tidspunkt... (",)

julibakken

19.04.2012 kl.19:58

Kari L. Durhack: Takk :)

julibakken

19.04.2012 kl.19:58

M: Så bra...blogging er nyttig!

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits