...og alle hjerter gleder seg?

 

Det er morsdag i dag. Jeg er heldig - jeg kan feire...og har fått min del av feiring...husbonden  har disket opp med god middag (i 2 dager), og han og "elvis" hadde ordnet med gave, blomst og marsipankake (kjøpt, men delicious!)...JEG ER HELDIG!

 

Samtidig tenker jeg på de som syns denne dagen er trist og sår...enten fordi mamma er borte, eller fordi de ikke selv er mamma. Jeg tror det er slutt på at ungene lager morsdagskort på skolen (eller farsdagskort)...det gjorde vi. Den gangen var det høyst uvanlig at noen ikke hadde begge foreldrene i dagliglivet sitt. Men jeg husker det var én gutt i klassen, han bodde ikke sammen med faren...da vi andre lagde farsdagskort, lagde han et ekstra kort til moren...men det var kanskje ikke sååå morro for han...


 

Jeg leste også en blogg rett før helga som gjorde sterkt inntrykk på meg (denne)...innlegget fra 7. februar som kom på forsiden av vg.no (dagens anbefaling på Lesernes VG 9. februar)...en så sår og sterk historie om å kjempe for det vi andre tar som den største selvfølge...å bli mamma.

Jeg har akkurat begynt på romanen "Indias datter" (Shilpi Somaya Gowda) som også handler om disse tingene...allerede etter et par kapitler er jeg fengslet. Boka kan anbefales!

IKKE alle hjerter gleder seg i dag...og dette er bare én av dagene da enten det å ha sin egen mamma eller å være mamma selv er et stort savn. Jeg kjenner meg heldig i dag...jeg trenger ikke å savne...


Sender gode tanker til mamma´n min, og ønsker GOD MORSDAG både til de som lengter og til de som feirer...

(Takk til husbonden som lar meg slappe av etter 2 nattevakter i helga!)

 

Husfrua

 

Fotos: egne

7 kommentarer

Ira S. Ulvan

12.feb.2012 kl.18:08

Gode ord, Ingeline. Klem til deg på morsdagen.

julibakken

12.feb.2012 kl.18:31

Ira S. Ulvan: Klem tilbake!

Lite hi - interiørglede

12.feb.2012 kl.19:10

Jeg sender også varme tanker til de som har det vanskelig i dag. Vi er heldige :)

Elisabeth Hjelmeset

12.feb.2012 kl.19:49

Ja, det er ein sår dag for den som ikkje er mamma men så sterkt ynskjer det.... Og for den som har mista eit barn eller ikkje har ei mamma.... eg føler meg heldig i dag :) Eg har verdas kjekkaste son og verdas kjekkaste mamma....

Men varma tankar går til dei som ikkje har det...

Klem til ei mor frå ei anna

Anne-Mari

13.feb.2012 kl.10:36

Tankevekkande innlegg.

Ynskjer deg ei god ny veke !

Klem

Lite hi - interiørglede

13.feb.2012 kl.10:40

Kjempeflott at du vil være med :)) Veldig skjønt og flott det gamle "Fader vår"bildet. Om du vil ha med fler innlegg så bare si fra!

julibakken

13.feb.2012 kl.10:48

Anne-Mari: Det samme til deg!

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits