Nye lopper og (på)funn på Julibakken

 Så kjekt å se at mange har vært inne på bloggen i det siste...dumt at jeg ikke kan si det samme; men "jeg kommer alltid tilbake, jeg er på evig jakt" (sitat:Kaptein Sabeltann). Mine lopper og funn leder også til mange funn, som tar sin tid ved siden av jobb og mammaoppgaver. Mitt siste virkelig store prosjekt på "loppefronten" er en hel salong jeg fant på brukthandel, men den får komme i et seinere blogginnlegg...den måtte vaskes og renses, men er i ferd med å stå fram i ren, ny drakt...det er en klassisk 2 og 3-seter i solid stoff som kunne tas av og vaskes på skåneprogram...håper jeg! Trekkene henger nå til tørk, og jeg er sååå spent på om de passer til putene når de er tørre...følg med, følg med! (Jeg har også en plan B.)


De kongelige veggfatene av Kronprinsesse Märtha og Kong Haakon som jeg skrev om tidligere, har nå fått sin rettmessige plass foran murveggen i spisestua...kanskje de får selskap av flere kongelige høyheter også etterhvert?
"Faith makes things possible...not easy."Den superkule lille trekassa fant jeg i en mørk garasje på østlandet i sommer...her har den kommet fram i lyset sammen med to store Norgesglass fra samme "skattejakt"! Lysestaker i sølvplett stikker så vidt fram, de må pusses før de kan komme helt fram i "dagen"...sølvplett er jo kjempestilig sammen med gamle gjenstander! Jeg gleder meg til å pynte til jul i år, men hysjhysj - det er altfor tidlig å snakke om enda! Norgesglassene står fortsatt tomme, men jeg har mange idéer til hva jeg kan fylle dem med...det er bare å bestemme seg..Det gule, lekre settet med stort fat og fire runde skåler fant jeg på brukthandel...likeens de rosa bordbrikkene...jeg betalte 40 kr for settet, 15 kr for 3 rosa brikker...alt var godt som nytt, og er stadig i bruk i heimen. (Fajanse fra Royal Copenhagen) 

 

Vel...nå skal jeg stryke og prøve å sette på igjen trekkene på salongen, som allerede er en suksess i heimen...nå med tepper og pledd over seg....det er viktig å ha et lunt og godt sted å sitte/ligge, nå begynner alle de "gode, gamle" TV-programmene som gjør hverdag og helg så mye kjekkere igjen...det er bare å lene seg godt tilbake!!! 

 

 

 

Klem fra


Husfrua 


15 kommentarer

Guri E Hoff

08.sep.2011 kl.16:09

Morsomt med gamle ting :) Ser at du er mer enn normalt interessert...Lykke til med sofaputene!!!

ann irene

08.sep.2011 kl.16:18

herlig blogg :)

Ira S. Ulvan

08.sep.2011 kl.16:40

Så flott! Gleder meg til og se salongen, Ingeline. Håper det gikk bra med trekkene c",)

Anka

08.sep.2011 kl.16:45

Så kreativ du er, Line.

Frida

08.sep.2011 kl.18:35

. Går nok bra å vaske trekkene, jeg har vasket mine trekk - noe som ikke skulle gå an etter anvisningen, og de ble like fine. Blir artig å se hvordan det blir.

Kult med norgesglass:-))

Frida

08.sep.2011 kl.18:41

Skrev visst feil på adressen, skal stå com til slutt.. :)

08.sep.2011 kl.18:59

Slepp å kjede deg,du, Line! Artig med kongebilda, men skal ikkje dei henge på do?;-)

julibakken

09.sep.2011 kl.21:36

Torill: Kanskje det? Men ser helst for meg slike glansa papirbilder på do...kjede meg - jeg? Har ikke tid til det.

julibakken

09.sep.2011 kl.21:37

Frida: Det GIKK bra...takk og pris!

julibakken

09.sep.2011 kl.21:38

Anka: Takk for besøk, Anka...long time no hear!

julibakken

09.sep.2011 kl.21:39

Ira S. Ulvan: Det gjorde det...stikk innom!

julibakken

09.sep.2011 kl.21:39

ann irene:Takk :))

julibakken

09.sep.2011 kl.21:40

Guri E Hoff:Takkogtakk!

elisabeth

11.sep.2011 kl.01:19

Lenge sidan eg har vore på bloggebesøk.... Så mange fine skattar! ;) Kjekt å fare på skattejakt! :)

julibakken

11.sep.2011 kl.20:36

elisabeth: Har savnet deg, Elisabeth...koselig at "Livet i Lønnetunet" går videre, også, jeg stikker innom der!

Skriv en ny kommentar

julibakken

julibakken

46, Herøy i Møre og Romsdal

Mamma til 11-åring, "husfrue" på Julibakken, er opptatt av landliv, gamle hus og ting, restaurering, gjenbruk og "simple living"! Utdannet hudpleier/aromaterapeut og hjelpepleier. Jobber i Herøy kommune. (NB! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du kikker innom bloggen - og helst med navn eller et par bokstaver, slik at jeg kan gjette hvem det er!)

Kategorier

Arkiv

hits